View Single Post
Old 07-12-2010, 08:11 PM   #268
Eomsy
Pro Member

Eomsy's Avatar

Default Re: DIY Vocal booth & Control room?!

Quote:
Originally Posted by Shot View Post
A to su sranja koja se valjda svakome moraju desiti... jbg...!
Samo ?to se nekima malo vi?e puta de?avaju ...

Quote:
Ja sam imao isto katastrofu prije par mjeseci. Taman 4.9. na moj rođendan, mi u Ni? sviramo (znači stotine kilometara sam udaljen) i počnu zvonit telefoni ko ludi. Dolaze poruke od ljudi koji su mi daleki poznanici s pitanjima "e jel tebi studio tu gdje gori?" i slično.!
Ja bi tu već uzgojio tri čira na ?elucu

Quote:
Uglavnom, kuća gdje je nama studio u podrumu je imala po?ar u potkrovlju. Jednokatnica.
Ne bi u tome bio problem, ali kako su do?li vatrogasci i ispraznili 6 kamiona vodurine, tako se natopila deka između prizemlja (gdje je kafić) i tog potkrovlja.!
E, tu bi tra?io od nekoga pi?tolj da prosviram onoga kaj je skurio stan ... a da si vidim opremu u vodi, mo?da bi i sebe prosvirao ....
Quote:
Al voda je voda. Ona sebi nađe put. !
Okrutna istina ....
Quote:
Bajdvej, probao sam sve fancy proizvode ali varikina rastura gljivice na zidovima a litra je jeftinija od kave u kafiću!
Al to je dobro da se dogodilo!
E, Luka, da si me nazvao ... imam ti ja stvar za to! Do?lo bi te nula kuna, al brate nebi mogao biti cijeli dan unutra u studiju ... al ni jedna gljivica ne pre?ivi, a boga mi ni ti ak ne nosi? masku ...
Quote:
Taman nas je natjeralo da neke kozmetičke radove obavimo u studiju. ...Kad sve to pogledam zapravo mi je drago da se sve dogodilo jer nas je trgnulo da napravimo stvari koje zadnjih 5 godina nismo. I povrh svega, plan je da napokon krenemo uređivati i drugu re?iju!
Ajd, neke koristi od sveg crnila. Mo?da bi ljudi u podrumima iznad visećeg stropa, trebali ugraditi oluke u nizovima jedan do drugog, da voda ima kud putovati ... u slučaju poplave sa kata
Quote:
Heads up! Bolje da se tebi sada to dogodilo nego kada je sve postavljeno. Sad zna? na ?to obratiti jo? pa?nje i kako se obraniti od toga ubuduće!
Bome, tu si u pravi ! Odmah sam drugi dan sve saznao kaj mi je za raditi ... na proljeće ...

Sumo summarum, ma bit će bolje !

Studio Predator
Eomsy is offline   Reply With Quote