View Single Post
Old 05-12-2010, 02:59 PM   #5
kejkz
banned

Default Re: Mihailo Tomanović - Čarolija (Overheads Dance rmx) - novi singl - chekirajte :)

DaBear je odprilike rekao su?tinu, a sad ja da ti samo dodam ?ta mene najvi?e nervira: Onaj swoosh efekat koji ti se pojavljuje nekoliko puta si zakucao na desni zvučnik... to ti sinko ne valja, poigraj se slobodno malo sa panoramom, neće ti ni?ta automatizacija. Mo?e? da krene? polako i onda pri kraju da ga ubrza? da leti izme?u zvučnika. da mu dadne? neki blesav efekat na rep, ma more? sva?ta.
Ritam sekcija ti je dupe, pa ?ta je to, samo kick+clap i neke bedne pozadinske činele. Ja bih ovde stavio neke brze perkusije, bilo kakve, elektronske, semplove, kakve god, koje bi ti samim tim dizale tempo. U su?tini, ja bih ovde opalio neki brejkbit, ali... znam da ne voli raja.
Na vokalu me sibilanti ponekad nerviraju, to mo?e? lako srediti. Mislim i da je upravo do reverba koji je nekako preo?tar, malo ga potamni.
buildupi su ti nekako neubedljivi, moraju biti dinamičniji, jači, ovako su prilično mr?avi, krenu i stanu prerano. Mora bre srce da te zaboli kada to čuje?. Poku?aj da prekine? sve druge kanale, ostavi samo vokal na čarolija, to će dati malo dramat'ke
Onu palestinu izbaci, jeste nepotrebna.
Ajde, bravo, samo napred!