Quote:
Originally Posted by vly
Vidis,ovaj sto me zajebao, je potpuno odgovarao opisu "pouzdanog prodavca" koji si dao,ali se ispostavilo da mi je prodao fake tj. neispravnu vintage spravu punu novih delova koji direktno uticu na zvuk ( sto takodje nije naveo ni u opisu ni u prepisci) ali u kucistu originalne sprave,sto je za eBay bilo dovoljno da se povuce iz celog slucaja koji sam pokrenuo povodom toga...
Pare su otisle njemu urkos mojoj prijavi da sam dobio spravu koja ne odgovara opisu...
Nisam imao vise vremena da se drkam sa sitnim prevarantom a ni sa eBay,pa sam produzio dalje...
ps
u nekim trgovinama koje da ne bih bio prevaren nisam hteo da realizujem, bar njih 15 mi je nudilo da uplatim pare direktno na njihove racune sa raznoraznim pricama zasto...a uklapali su se takdje u opis "pouzdanog prodavca"...
nije mi cilj da tvoj savet izrelativizujem,vec da skrenem paznju na to, da izgleda da na eBay ima raznih nacina da se dodje do 10-15 pozitivnih feedbacka.
|
ne kazem da su svi posteni....nasuprot. N eBy se skupljaju oni najgori koji cekju da neko mnogo obori cenu, da kupe i preprodaju..ili ti ubijaju cenu nevidjeno, itd....
U principu - najbolje ga je zaobici ako mozes. To za feedback - najbolje je ako ima vise od 50 ili 100 transakcija (ima puno radnji koje rade preko eBaya),..
Da li si citao komentare koje ljudi postave u feeback sekciji? Tu moze iz jednog ili dva komentara da se nauci / otkrije mnogo...vidis sta je prodao, itd...ako je napravio te komentare nedostupnim, odmah - oprez! itd...
ima ih raznih....nije samo ebay...ljudi i na obicnim oglasima prodaju sarenu lazu!