View Single Post
Old 04-12-2010, 12:08 AM   #10
vly
Member

vly's Avatar

Default Re: Kupovina preko ebay-a?

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
eBay radi super - ja sam prodao pola studija preko eBay-a!
Ima kretena, ali se lako daju spaziti.
Pravilo 1 - ne kupovati od prodavaca koji nemaju bar 10-15 transakcija i 100% pozitivni feedback!
Pare stoje kod PayPala dok roba ne stigne i ne proveri se..cak kupac ima pravo i da povuce kintu i trazi pare nazad...
Vidis,ovaj sto me zajebao, je potpuno odgovarao opisu "pouzdanog prodavca" koji si dao,ali se ispostavilo da mi je prodao fake tj. neispravnu vintage spravu punu novih delova koji direktno uticu na zvuk ( sto takodje nije naveo ni u opisu ni u prepisci) ali u kucistu originalne sprave,sto je za eBay bilo dovoljno da se povuce iz celog slucaja koji sam pokrenuo povodom toga...

Pare su otisle njemu urkos mojoj prijavi da sam dobio spravu koja ne odgovara opisu...

Nisam imao vise vremena da se drkam sa sitnim prevarantom a ni sa eBay,pa sam produzio dalje...

ps

u nekim trgovinama koje da ne bih bio prevaren nisam hteo da realizujem, bar njih 15 mi je nudilo da uplatim pare direktno na njihove racune sa raznoraznim pricama zasto...a uklapali su se takdje u opis "pouzdanog prodavca"...

nije mi cilj da tvoj savet izrelativizujem,vec da skrenem paznju na to, da izgleda da na eBay ima raznih nacina da se dodje do 10-15 pozitivnih feedbacka.
vly is offline   Reply With Quote