View Single Post
Old 03-12-2010, 12:35 AM   #50
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: trakasi i njihova upotreba u danasnje vreme

Quote:
Originally Posted by voomighty View Post
Pojavom ovog prokletog uad plagina Studer-a i konstatacijom QUAKE-a da Revox b77 moze da se nadje za do 200e, (a ja nasao i za 160), sam se zapitao da li je luksuz ili bacanje para kupovina jednog trakasa tipa revox.

da li se zaista moze dobiti taj trakaski smek, da li ga treba koristiti za usnimavanje zivih instrumenata i pevanja ili "ozivljavanje" nekih VSTova, (iz kompa na traku pa nazad u komp) da li ga, kao sto mi BIG BOCKIE rece treba koristiti da se provuce master kroz traku....

pif ko ce ga znati....

znam da ljudi imaju dosta iskustva sa tim pa bih voleo da cujem misljenja.

HVALA NA SARADNJI
Necu da brisem, skroz je ok tema,ono se vise bavi studijima, cak cu mozda deo odande da ovde stavim, logicnije je...

Pa ja sam rekao ono sto znam da se radi, ali evo, jos koji dan pa cu i ja znati u praksi sta se kod mene u sistemu dobija trakom. Do sada imam "samo" iskustvo sa A80 serijom,24-orke i stereo masteri u RNS... I to znam sta i kako radi...

U svakom slucaju mi je interesantno da probam, i nije stravicno skupo a ne goji.
Mada moram da napomenem da zaista treba voditi racuna pri kupovini i da izuzetno jeftini uredjaji mogu biti ozbiljno oleseni... Jes' da su stvarno tenkovski napravljeni, ali gumice,vodjice,glave,stanje glava, to su veoma vazni segmenti...
Drugo, moras imati poznanika ili neki nacin da dodjes do nekog ko bi to mogao i da 'opravi ako nesto zvizne, ipak su sprave stare 25-30 pa i vise godina...

Last edited by Bockie; 03-12-2010 at 12:38 AM.
Bockie is offline   Reply With Quote