View Single Post
Old 27-11-2010, 01:55 PM   #19
mime
Junior Member

Default Re: Preporucite mi neki di box?

Quote:
Originally Posted by disco violence View Post
Posto sam donekle zadovoljan bubnjem i basom koji sam napravio pomocu vst instrumenata,ostaje mi da gitaru dovedem do perfekcije(sto verovatno nikada necu uspeti).dosta dobro to zvuci i sada kada je snimam iz svog starog Kramera kroz ugasen Bossov overdrajv pa direktno u Emu 1212m,ali hteo bi da probam da li moze jos bolje.Sa di boxom se jos nisam susretao,znam onoliko koliko sam procitao po internetu i video na tubeu,a vidim da se nesto na forumu nije preterano doticalo ove teme.(kad u seachu ukucam di box ne izbaci nista na tu temu).Kakva je razlika izmedju aktivnih i pasivnih di boxova.
Da li postoji neka od tih sprava koju bi mogao da ubodem svoju gitaru,pa u emu 1212m ili ce mi trebati i preamp da bi dobio dobar signal.Jel moze neko malo da razjasni ove stvari.Zato bi najvise voleo neku spravu sa ulazom i izlazom i kraj price.Vidim da ima gomila sprava samo od jednog proizvodjaca,kako znati sta uzeti.Prorucite mi nesto sto daje solidan kvalitet za razumnu cenu.

Druze Behringer ultara GI00 je majka mara, radi perfektno i bolje nego mnogi drugi bredirani di boxovi. Uzmi to i resio si se muka... na procesoru iskljuci simulacije ili ako koristis pedale videces rezultat,,, da ne verujes..
Ja ga nosim i na live ... odlicna sprava.
Pozdrav!
mime is offline   Reply With Quote