View Single Post
Old 26-11-2010, 07:57 PM   #2
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Kratko pitanje...

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
Da li ima smisla praviti od sobe dimenzija 4 x 2.1 metara, pravougaonog oblika, bez ikakvih zakosenja tavanice i sl, nekakvu sobu za rad - ne za snimanje, bez ikakvih vocal boothova i sl..., samo miks.
Moraces da tretiras sve zidove, negde sam vec crtao kako covek da sredi slican "WC", a po forumu potrazi kako se pravi "cloud" apsorber na plafonu.... pazi na flutter echo
Quote:
Negde sam citao da pravougaona soba, narocito tako uzana ima generalno jako los odziv... Da li bi imalo smisla da se pregradi, tj napravi malo manji, ali "kockastiji" deo za reziju - tipa 3m x 2.1m ?

Zanimljivo je da su mi bas to skoro rekli na prilicno autoritativnom mestu... i to je po mom misljenju potpuno naopako postavljen problem.... ako duguljasta soba lose zvuci.... [niko to ne spori]
........ besmisleno je pregraditi je ZIDOM i napraviti od neke agonije nista manju, bolje je deo tog "duguljastog" dela pretvoriti u dzinovski bass trap.
Quote:
Znam da je prostor jako mali, ali to je sve sto imam Hvala unapret na savetima...
Verujem ti da ti je to sve sto imas, naourzaj se strpljenjem i skromnim ocekvianjima i zivot ce ti biti mnogo laksi.

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote