Thread: a de je grajm
View Single Post
Old 24-11-2010, 12:46 PM   #4
cAAc
Banned

Default Re: a de je grajm

Buka u modi
Vecina novih stvari uglavnom baca akcenat na produkciju i znaju da budu poprilicno dosadne osim ako nemas neke opasne zvucnike i jos opasniji vufer da te baca po sobi .Mada kad su u pitanju hiphop ,grime ili raga moje misljenje je da dobar MC sve to resi ..ima dosta primera gde su napucane matre ,a MC joj jednostavno nije dorastao ili obrnutih i to je po meni bar jedno od glavnih merila.
Inace sam mnogo vise volim tu bucniju i agresivniju muziku sa cudnim zvukovima ali opet mora nesto da se desava ,(varijacije u ritmu u samom pijakanju i cijukanju znaju da naprave atmosferu u kojoj sve na kraju dobije neki smisao).
Mislim cak da je mnogo tesko napraviti neku 'laksu' pesmu sa 'muzikom' i nekom emocijom ,a da to ne zvuci 'kenjkavo' i da su retki ljudi kojima to danas polazi za rukom dok u staroj skoli takvih primera ima mnogo pogotovo na samom nastanku hiphop zvuka ..Ipak su vremena bila drugacije i ljudi su bili emotivniji i vise su postovali sami sebe(danas postujes sebe onoliko koliko imas kesha) sto se i osetilo u muzici
vremenom se to izgubilo i jako su retke 'on point' stvari bile one tvrdje ili mekse(kako muzicki tako i liricki)
cAAc is offline   Reply With Quote