Quote:
Originally Posted by Big Bockie
Sad citam neke reviewe i strane reel forume,jedva sam shwapski preveo, i mogu ti reci da dosta ljudi govori da je ipak A77 bolji. Pa... B77 je eventualno nesto preciznija masina,neke prcaboce,itd, ali da je bolja half track verzija A77-ice. Ima izvesni mod. da se rese ulazi i da je... ..."trakaskiji" sound. B77 je vec savremenije pravljen,dosta integralnih kola resava neke stvari u zvucnom delu koje su kod A77 resene na solid state nacin... E jbmlg...mozda cak njega nabavim...
Kaze mi Rogina da je to sve bezveze...!
...moguce...jbg...
Ali nije ni sav popularan mjuz (pa i na svetskom trzistu) napravljen sa nekim skupljim sistemima...vec su to razni interfejsi i kartice koje svakako ne spadaju u hi-end...
|
Nisam radio sa A77,tako da za njega neznam nista.Za B77 ti rekoh...to je sigurno majstorski napravljena i pouzdana masina,drndao sam po njoj godinama bez ikakvih problema dan i noc,to je sto se tice konstrukcije,pouzdanosti itd.....e sada.....sto se tice zvuka ako ocekujes ONU mast,nije to bas to ali nije ni da nije mast

....napisah ti da ga prvo probas.Nije bas ni da je bezveze,zavisi sa cime se poredi.Za mene je to i dalje prihvatljivija varijanta od ulaza u komp,za Roginu je to i dalje losija varijanta od A80.Prica je ista,samo je ugao gledanja drugaciji.Pozzzz