View Single Post
Old 22-11-2010, 04:20 PM   #62
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Razlika (aktivni vs pasivni monitoring)

Quote:
Originally Posted by diviner View Post
Forum je kako mu samo ime kaze mjesto okupljanja, i diskutovanja oko nekih tema. To da li ce neko da objasni neki postupak, proces, ili ideju do koje je dosao svojim radom je samo njegova dobra volja, nikako obaveza, i to je tako bilo svuda i od vajkada...Naravno, ne potenciram da se ovdje traze neke tajne na nivou industrijske spijunaze, ali eto cisto da se zna ...
........
Hm... zamisli da te je neko pitao "kako da napravim moj PC racunar "sam", i da mi se na kraju MORA da svidi, ali da ne moram da ucim nista o tome, recimo ni sta su i kako rade PCI, USB, FW, XP... nego da fokus zadrzimo na mojoj velikoj zelji da imam odlican racunar, eto... ti mene naucis caskom kako se to radi i ja to "napravim""

Ako te konkretno neko pita za motherboard ovaj ili onaj.. odgovorices mu, zar ne? Vec si radio to... Memorijski cip ovaj ili onaj... itd...
Ali da bi te samo to neko pitao ... mora da predje 99% puta koga si i ti presao ("minuli rad" ne racunam)... eto .. to je poenta moje price.

Hocu reci... nikakve "tajne" nisu u pitanju

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)

Last edited by boggy; 22-11-2010 at 04:39 PM.
boggy is offline