View Single Post
Old 22-11-2010, 12:33 PM   #58
quake2
Banned

Default Re: Razlika (aktivni vs pasivni monitoring)

Divineru,lako cete resiti problem ako je samo moj nastup na ovom forumu los, posle toga nema daljih briga,procvetacete....Podseticu samo da nisam ja na ovoj temi taj koji je prouzrokovao takav ton diskusije,niti sam ja Psionic-a naterao da nam svima ukljucujuci i Boggy-ja objasnjava sta smo trebali da radimo i kako da se ponasamo.Moji postovi su posledica,a ne uzrok bilo cemu.Moje ponasanje je na kraju stavljeno pod lupu pa mi se prelistava svaki post i traze mi se mane???Imali smo konstatacije u poslednje vreme da su i moderatori imali i te kakvih "falinki" u ponasanju,kakve to sad veze ima sa ovom temom i ovom diskusijom? Jel treba ja sada Boggy-ja da vracam na temu u kojoj je napisao nesto sto nije trebao?Kako je "pametno" ponasati se na forumu a kako ne, je relativna stvar,sigurno ni pod kakvom pretnjom banom ili slicnom, necu ni nadalje dozvoliti da neko prema meni bude nekorektan.Postoje osecaji koji su u zivotu mnogo bitniji nego biti prisutan ovde.NISAM zapodenuo ovakvu diskusiju ovde i poslednji sam koga bi trebalo da upozoravas a ne prvi.Pozdrav
quake2 is offline