View Single Post
Old 21-11-2010, 01:42 AM   #4
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Razlika (aktivni vs pasivni monitoring)

Quote:
Originally Posted by Zoki View Post
boggy

"Ma... mozda se to tako tebi vise svidja... relativan pojam."

Opet bez komentare ali da tu zavrsimo.
Ok.
Quote:

"A da ti prezentaciju akustickog sredjivanja svog prostora otvoris na za to predvidjenom mestu, umesto u threadu o razlikama izmedju aktivnog i pasivnog monitoringa.... da ne bi dalje isli u off topic."

Slazem se hocu ako budem imao vremena.
Hvala
Quote:

.....
Sve jeu redu ali opet mi ne pomazes!!! nego " Behringer postaje skuplji".
da.
Quote:
Ja tvrdim da Behringer svira dobro i sa svim modifikacijama jos bolje.Treba probati.
Drago mi je.
Quote:
Da to je meni hobi i zabava. Zasto da se ne petljam?
Sebi sam rekao da se ne treba petljati.
Quote:

"Ne mogu ti pomoci, ja nisam DIY freak, ovo sto ti pricam su cinjenice koje nisam mogao da ne vidim ako imam internet, a zanima me ta oblast. Koriscenjem googlea i belosvetskih amaterskih audio foruma ces naci dovoljno informacija samo na osnovu moje kljucne reci "oscillator" "

Pa neverovatno tek sam pomislio da cemo o necemu normalno razgovarati a ti
opet evo ti internet pa kljucna rec pa oscilator ...
Pa sta zelis vise? Ovde je takav obicaj... neko trazi pomoc, dobije smernice... i sam sebi pomogne... sta je tu lose?
To je "URADI sam"... zaboga!!! (u prevodu to znaci da ti radis a ne ja... )
Quote:
Za oscilator sam znao samo sam hteo da malo prokomentarises na tu temu jer mi nije sve jasno a predpostavka je da ti znas dost o tome.
Pa moje komentare kvalifikujes kao magiju i filozofiju, ne smatras ih "konkretnim"... s obzirom da ja ne znam za drugacije zasto bi dalje gubio vreme.
Quote:
Pa dobro reci nemam vremena da se bakcem sa tim stvarima ,neznam nista o tome itd.Koliko se vec dopisujemo mogao si nesto korisno da napises.
Verujem da jesam napisao korisnih stvari, jedino ti NE mislis da su (tebi) korisne, i tu ti ne mogu pomoci. A ako TI vec nemas vremena da se bakces SVOJIM stvarima, zasto bi JA trebao da imam vremena da se bakcem TVOJIM stvarima...
Quote:
Objasni DIY freak !!!!!!!!!!!!!!!???????
sta da objasnim? Tako nazivaju ljude koji ne zale truda i novca da bi sami napravili ... nesto... sta vec vole da prave.

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)

Last edited by boggy; 21-11-2010 at 02:18 AM.
boggy is offline