View Single Post
Old 20-11-2010, 02:52 PM   #37
Zoki
Member

Default Re: Razlika (aktivni vs pasivni monitoring)

boggy

"Da li imas obicaj i kardiologa da pitas otkud zna (vizuelno) sa EKG-a da proceni da li pacijent ima aritmiju."

Opet pitam kakve veze imaju kardiolozi sa temom AKTIVNO PASIVNO pa znam FILOZOFIRNJE.
I dalje mi nisi odgovorio na pitanje kako znas odziv mojih kutija???????

"To je sve medjusobno povezano, s tim sto je merenje reverb time-a po pravilu daleko grublje od marenje frekventne karakteristike SPL-a, posto se standardno meri samo u nekoliko frekvencija, i sobni mod se prilicno lako moze provuci neopazen."

Pa ako je povezano onda povezi.Po tvojoj izjavi reverbtime je nesto sporedno???????? Komentarisi konkretno moj grafikon!!!!!!!!!!!!! nemoj toliko upsteno.

"imas na slici dole"

Da vidim i sta tu ne valja?????????? Opet i opet daj nam tvoja merenja da uporedimo.Ali ovog puta ne odvajaj odziv i reverbtime!!!!

Isto kao i za vecinu ostalih Behringer sprava, relativno radi bolje nego sto kosta... i to je sve... da je neki vrhunski kvalitet... nije... pocev od realizacije napajanja pa do DA konvertora.

Kako znas u kakvom stanju je moj behringer ups zaboravio sam da napisem
promenjeno napajanje preskoceni operativni na analognom izlazu, amogu ti reci da konverter koji je trenutno unutr poprilicno dobar AK 4393 mada hocu da probam sa novijim 4395 itd...............
Daleko je to od vrhunske sprave a mozda i nije?????

Nisi mi odgovorio da li si ikada cuo kako svira ???????

"Pa gledaj... "

De pomozi mi daj neki link za koji ti smatras da je konkretno.

Zoki is offline