Re: Mo?da osvojte mastering za d?...
Evo prijatelju da ti odgovorim redom.
1. ne
2. ne
3. da
Ovo treće bi bilo...
U mom zadnjem postu opisah situaciju. Jednostavan YOUTUBE CONTEST za ceo svet, koji je "kao" organizovao audio forum rumski a nagrade za izabrane "pobednike" (biraju ih neki članovi rumskog) u vidu masteringa nekih njihovih materijala koji bi ja platio da se urade za njih (pobednike).
Dakle, samo jedna lepa reklamica za ovaj sajt, malo lepe muzike i to je to...
Contest "kao" organizuje forum rumski oglasivši ga u vidu reklamice na youtube-tu.
Pobednike "kao" biraju istaknuti članovi rumskog foruma (bez mene, da ne bude zabune)
Ja samo snosim troškove masterovanja (primera radi, ja recimo angažujem Gregora Z da on za pobednike uradi ONLINE MASTERING - oni njemu neke njihove WAV-ove, ja njemu parice, on masteruje i njima vrati "sredjen" WAV ' sve ovo na kraju CONTEST-a) .
Pomoć oko ovoga bila bi kada bi neki od vas dali neku lepu muzikicu za podlogu vido spotića koji bi ovo promovisao i ako bi neko taj video napravio
U ovom pisanju napisao sam "kao" jer pored moje dobre volje , nekako mi izgleda da ću ovo odraditi sam, dakle napraviću CONTEST u kome se forum rumski neće pominjati. Ja hteo da bude eto drugačije (mislio sam da ovo može biti bar malo simpatično, ali...OK)
Last edited by alek019; 19-11-2010 at 09:02 PM.
|