Thread: Odrzavanje
View Single Post
Old 17-11-2010, 07:56 PM   #10
sira
Senior Member

sira's Avatar

Default Re: Odrzavanje

Joj šta volim Corksniffere :

Ne lupetam, lijepo sam sam napisao da je suprotno pravilima struke, i da je to iz osobnog iskustva, ako se netko hoče držat pravila struke ko pijan plota nek se drži, na žalost prije sam radio na radio stanicama koje su koristile totalno izraubanu opremu, i nisu imali ni za plaće, a kamoli za ulaganje u opremu, u takvoj situaciji se snalaziš kako god znaš i umiješ, onim šta imaš (a imaš WD i štafciger i lemilo koje si donio od kuće)

Tisuću puta sam na poslu morao improvizirat, pa sam i to radio, ni jedan kontakt sprej neće napravit smanjenje krčanja baš iz razloga zašto struka ne preporuća WD40 - ne radi zaštitni sloj, taj isti zaštitni sloj je ljepljiv i poslije će skupiti više prvljaštine nego površina tretirana WD-om, ako ti pot na programskom pultu zajebaje poprskaš ga kontakt sprejom i nakon pola sata ga možeš opet prskat, s WD-om će držat duže, taman dok namoliš direktora da ti odobri buđet da možeš naručit dijelove da ga ih zamjeniš, prije toga ga rastaviš i očistiš na pultu koji radi jer drugog nemaš.

Last edited by sira; 17-11-2010 at 08:00 PM.
sira is offline   Reply With Quote