Thread: Ssl aws 924/948
View Single Post
Old 15-11-2010, 05:04 PM   #13
quake2
Banned

Default Re: Ssl aws 924/948

Quote:
Originally Posted by DzoniPFC View Post
4K? prodaju se na ebay-u za 20k do 50k, to je jeftinije nego polovni AWS900+SE.
Znam,mnogo mi se sve to svidja mada sam daleko od kupovine tako necega.
Quote:
ALI, sa 4K stizu ogromni racuni za struju,
To mora,inace ne bi radio tako kako radi,najbanalniji primer je uporediti neke strave sa njihovim replikama u 500 formatu gde je poprilicno ustrojeno napajanje....

Quote:
non stop maintenance/popravka, +nestasica delova, sve je to ogroman trosak. Da ne zaboravimo troskovi prevoza, + instalacija.
Lepo to izgleda na papiru, ali godinu dana odrzavanja starog SSL-a izacice skuplje nego novi AWS, zar ne?,
Mislim da ipak ne, i da ce vise posle par godina da se kvari AWS nego ocuvana 4k.Kladim se da je pola delova u AWS-u dobro poznata kineska proizvodnja...nagadjam ali bi smeo da se kladim.

Quote:
Pojavom novog AWS-a, racunam da ce prethodni model (900) biti na oglasima od 20k do 30k eur, meni se to cini kao odlican deal, trenutno, imam toliko para za originalni AWS900 "zaljubio sam se" u tu konzolu, ne znam sto.
by the way, za 20k-30k moze se naci i skraceni SSL 4000E sa 24 kanala, kompjuterom i ultimation sistemom, to nije mnogo (IMO), pre 15 godina nisi ni mogao da zamislis SSL ispod 150k, a sad su jeftiniji nego oni plasticni Avid mishevi (Icon, D-Control).

Nedostatak dinamicke sekcije na AWS seriji me ne brine, jer tu je outboard kao backup.
Treba covek u svakom slucaju da uzme ono sto ga ispunjava i sto mu se svidja,jbg jedan zivot zivimo,ne mogu sad da ga provedem stalno misleci o ekonomiji svega toga.Proveri matori jos malo sta je tu sta i ako mozes uzimaj sta ti odgovara,moja puna podrska.
quake2 is offline   Reply With Quote