Quote:
Originally Posted by quake2
Hmmm,kako im sada opasno radi marketing,sve cestitke za to ali....pre bih uzeo polovnu 4000-ku i gomilu outboarda nego ovo.Mislim,ako neko kupuje mixer koji kosta kao jedan trosoban stan a nema gde da ga stavi,taj nece do duse ni primetiti razliku u zvuku tako da ce sigurno biti musterija i za ovo,mada...ja to ne bih.
|

4K? prodaju se na ebay-u za 20k do 50k, to je jeftinije nego polovni AWS900+SE.
ALI, sa 4K stizu ogromni racuni za struju, non stop maintenance/popravka, +nestasica delova, sve je to ogroman trosak. Da ne zaboravimo troskovi prevoza, + instalacija.
Lepo to izgleda na papiru, ali godinu dana odrzavanja starog SSL-a izacice skuplje nego novi AWS, zar ne?
Pojavom novog AWS-a, racunam da ce prethodni model (900) biti na oglasima od 20k do 30k eur, meni se to cini kao odlican deal, trenutno, imam toliko para za originalni AWS900 "zaljubio sam se" u tu konzolu, ne znam sto.
by the way, za 20k-30k moze se naci i skraceni SSL 4000E sa 24 kanala, kompjuterom i ultimation sistemom, to nije mnogo (IMO), pre 15 godina nisi ni mogao da zamislis SSL ispod 150k, a sad su jeftiniji nego oni plasticni Avid mishevi (Icon, D-Control).
Nedostatak dinamicke sekcije na AWS seriji me ne brine, jer tu je outboard kao backup.