View Single Post
Old 14-11-2010, 06:24 PM   #11
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: vise od 4GB na starijim windowsima?

Quote:
Originally Posted by kejkz View Post
Kostisti jednu od tih particija za instalaciju boot loadera, ili kao temporary storage. Verovatno te je zbunilo, pa si prekinuo instalaciju. Da si nastavio, posle instalacije bi ostao sa jednom.
Da, da... skapirao sam da bi ostao sa jednom, nego mi nije jasno u cemu je prednost drzanja posebne particije za boot loader, temp. storage, osim za virtuelnu memoriju (recimo linux kernel tako radi)... Nije me zbunilo... nego nisam hteo dve particije... ako smem da: "necu dve particije!"

Kad sam rekao nije mi jasno... mozda sam se lose izrazio.. jasno mi je sta su uradili jedino mi nije sasvim jasno zasto su tako uradili... u Win7 primetih previse promena za moj ukus koje nemaju logicno obajsnjenje. Obaska i pored svih antialijasinga i ostalih "munja"... Win 7 izgleda prilicno nedoradjeno i "zbudzeno"... sa sistemskim porukama, ispisima, formatiranjem istih... (win) explorer izgleda gore nego ikad (barem je mogao da ostane pregledan).. "run as administrator" i "you cannot change this because .... bla bla" me malo nervira (jer sam sebi dodelio admin privilegije!), "read only flag" na celi Windows folder mi je prevrsio!

sve u svemu.. odo' ja da probam xp x64

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)

Last edited by boggy; 14-11-2010 at 06:31 PM.
boggy is offline   Reply With Quote