10-11-2010, 03:43 AM
|
|
Pro Member
|
Re: ljuljaj ljuljaj
Quote:
ljudi....Iz Kraljeva sam,ni jedan medij ne izvestava realno.Nocas u 23.25 je jako zadrmalo...Nocas u 3.30 nas je izbacilo iz kreveta...Znate li kakav je grozan osecaj kada vas potres,u snu izbaci na pod???Kakvo crno smirivanje tla..Jedino sto treba da se smiri su nasi zivci,ljudi su napeti kao strune..Kuca kod mojih u Sirci je porusena skroz,dosla je samo komisija i zategla traku,e,da...i podelili su nam po paket vode za pice.To je sve od pomoci mestanima Sirce.Kuda idu svi oni milioni koji se spominju u medijima?Ko ce da se ovajdi od njih.Sve,pa i ta pomoc ide po partijskoj osnovi.Ako nisi u nekoj stranci ili ako nemas vezu dobijes paket vode a kuce su porusene,ljudi ostali bez krova nad glavom,ide zima...Kakava nesreca,NARODE MOJ...Postoje sela u blizini kraljeva koja komisija nije ni obisla.Gadna smo mi nacija.Neko i u ovoj nesreci zaradjuje na tudjoj muci..Procicemo kao i Mionica,njima ni posle 10 godina kuce nisu podignute..Trese svakoga dana...drma,rusi i dovrsava one kuce koje su nacete...Oj,majko Srbijo...zasto kaznjavas uvek sirotinju i ovaj napaceni narod.KRALJEVU JE HITNO POTREBNA POMOC,crep,gradjevinski materijal...ali ne samo centru grada...vec i selima unaokolo.Sto rece cikica iz Trgovista pre neki dan "e,deco moja ,oni dolaze ovde samo kada im trebaju glasovi"...Majko Srbijo,sta si docekala!!!
|
demokratija, ili demonkratija
|
|
|