Quote:
Originally Posted by kravadinka
Rezultati Milose, rezultati...
Pro Tools i MCDsp, profesionalci rade samo sa ovim i rezultati su jasni celoj planeti. A to tripovanje je tipicno samo za dokone koji i ne rade nista konkretno, vec se samo igraju.
Dok se ovako gledamo preko ovih slika i avatara, moze i da prodje svakome da nesto zna i ume, da je njegova prica relevantna, ali kako se mogu cuti i radovi ponekad, sve to pada u vodu, na zalost ili srecu... 
|
Mislim, sve ok, ne shvataj licno, ali ovakve izjave su malo preterane. Bas zbog ljudi koji ovo rade na ovaj ili onaj nacin. A opet, nisam iznosio moje licno misljenje niti o jednom od ovih programa, nego ti lepo kazem, Avid se vezuje za Uad i prelazi u native varijantu. To su bili moji argumenti protiv tvoje teze da je ProTools bogom dan, a oni upravo ovim potezima pokazuju da itekako imaju i konkurenciju u DAW softverima i interes da rade sa UA. Prijatelju, samo iznosim argumente, koje mozes videti i sam. Ako zelis, naravno. U mojim godinama, toliko me ne zanima ni sta je bolje ili gore, ni ciji je veci... A opet, razliku izmedju plug-inova, sta ti mozes da cujes i gde, to je stvar tvoje slobodne procene, pa zato i ne komentarisem. Ako je tebi isto, super! Ustedeo si pare za UAD.