View Single Post
Old 09-11-2010, 04:13 PM   #56
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Default Re: Opa Pro Tools 9 !

Milose, poznajemo se pa nema potrebe...
Ali ovi ljudi to ne znaju, pa ce pomisliti svasta, a ti izvlacis iz konteksta moje reci i ne znas da ja ovde najcesce pisem o tome da se ne tripuje suvise.

Rekao sam da je Pro Tools bolji alat od Cubase i Nuendo. Naci ces i rec subjektivno ako se vratis i procitas.
Tkodje, rekao sam i da je tripovanje oko neophodnosti UAD-a za dokone, nikako to sto si ti rekao.

U svakom mom postu ces naci rec subjektivno, vrati se jednu stranu unazad pa ces videti.
To se konkretno odnosi na moje stavove o PT i Nintendu, ili o cemu god da se raspravlja, dakle iskazujem svoje misljenje. Moze da se svidi, ili ne, ne interesuje me, nisam nikog povredio, ogradio sam se time da je to moje, objektivno-subjektivno misljenje. Objektivno jer se trudim da budem sto realniji, a subjektivno, jer opet svako od nas na svoj nacin dozivljava svet oko sebe.

Razlog sto sam pomenuo prednosti i mane jednog u odnosu na drugi su postovi pojedinih koji su poceli sa ovim, vec dobro poznatim-ciji je veci.
Pogledaj postove, videces da korisnik PT nikada nece da pljune u temi za nintendo ako nije prozvan prethodno, dok je situcaija prilicno drugacija u obrnutom slucaju. Ne znam cemu to od strane neupucenih koji nikada nisu probali, nego su "culi", ili "ima moj kum", "jedan mi covek pricao" i slicno...

Znanje na prvom mestu, onda alat, a onda sve druge okolnosti. Kao sto sam vec sto puta rekao, pronadji pa procitaj, svejedno na cemu radis, bitni su rezultati.
Isto tako, svaki put kad neko pausalno daje ocenu o ovome, ili onome ja odragujem, kao sto je to slucaj sada, pa mi izvlace reci iz konteksta i sluze se nekim nedolicnim manevrima ne bi li "pobedili" u "raspravi".

Zato stari druze, opet ponavljam, da se moze postici vrlo slicno sa raznim alatima-moze.
Da je bolje zbog jednog broja stvari raditi na PT-jeste.
Da Nintendo ima svojih prednosti-ima.

Cudno je kako svi kazu da je i Steinberg pro kao i PT, a onda kad se pomene UAD, ili nesto tog tipa, onda je razlika velika, hehe...
Eh, kako su te razlike male...

www.dynamix-audio.com

Last edited by kravadinka; 09-11-2010 at 04:15 PM.
kravadinka is offline   Reply With Quote