View Single Post
Old 09-11-2010, 09:09 AM   #18
alek019
Senior Member

Default Re: Mo?da osvojte mastering za d?...

Dobro ajde da opi?em "stvar" pa mo?da se i budemo razumeli.

Contest bi i?ao (kao i gomila drugih?) preko YOUTUBE-ta.
Dakle treba jedan mali video u kome bi se naglasili uslovi (vrsta muzike, trajanje, ?iri,nagrade).

Ono ?to sam ja mislio da bi mo?da ovde bilo foruma?ima interesantno (a očigledno da da se iz nekog razloga nekako tu ne razumemo) je da u su?tini propaganda ide u korist FORUMA RUMSKOG. Dakle ne propagiraju se master majstori, PERA, ?IKA, LAZA nego forum u celini.

CONTEST recimo traje dva meseca (decembar i januar).
Ovde se animiraju 5 člana (od običnih, moderatora, VIP-a, PRO-a...) koje bi izabrali, odredili ili ?ta već kao ?iri. Brojka 5 nije zakucana...NjJihov "posao" bi bio da preslu?aju sve, uzmu u obzir
gomilu muzičkih parametara i odaberu dva učesnika.

Nagrada bi bila profesionalna usluga masterovanja ukupno 3 pesme, prva nagrada masterovanje dve a druga nagrada masterovanje jedne. Ovu profesionalnu uslugu koja bi se odradila za dobitnike BIH JA PLATIO.
Dobitnici bi odabranom master majstoru poslali svoj WAV (jean ili dva), taj master majstor od mene dobije NOVAC,
odradi svoju uslugu i vrati dobitniku MASTEROVAN WAV. Dakle Gregor, ovo bi sa gledi?ta
master majstora bio PLAĆEN posao, nema tu nikakvog dokazivanja o kojem ti pi?e?. Propagandu dobija Forum, MI SVI.

Jel treba jo? da obja?njavam ovo?
Kako Arture ti dobi utisak da bi ovo bila neka gnjava?a i da treba pustiti ljude da ?ive i zaradjuju
a eto ja im kao mojim namerama u tome smetam. ?ta li te na to navede u mojem pisaniju, stvarno mi nije jasno.
alek019 is offline   Reply With Quote