View Single Post
Old 09-11-2010, 07:21 AM   #17
gregor z
Moderator

Default Re: Mo?da osvojte mastering za d?...

Quote:
Valjda će master majstori ovo da vide pa da mi jave njihove cene i da se sa nekim oko ovoga dogovorim
u sledeći par dana i čim se to gradivo utvrdi javljam ovde.
Moje cene su na mom websitu i nisu nikakva tajna. Dealove radim samo sa izdavačima/promocijskim agencijama ili sa ljudima koji rade kod mene godinama. Ako te nešto specifično zanima javi se na pm ili mail.

Quote:
Ipak bi bilo mnogo bolje da za ovakav contest sa ovakvim nagradama to bude odradjeno
pod RUMSKOM KAPOM gde bi i contest bio rumski, žiri rumski, propagandni audio-video za ovo
rumski, tada bi ovo zaista imalo težinu.
Pa mislim , da sam ja nešto slično napravio odmah , kad sam postao moderator Mastering sekcije. Svako iz Rumskog mogao mi poslati material i kritizirati/hvaliti završeni posao - a za nagradu je dobio free mastering te pjesme. Poslednju pjesmu na koju nisam dobio feedback od mixera/producenta, ču danas staviti na server ,pa da bude priča završena.
Mislim da se mi ne treba ponovo "dokazivati", a imam i previše plačenog posla trenutačno.

Istina je da nisam pozvao ostalih , koji se bave masteringom na ovim prostorima, da naprave nešto slično, i prezentiraju svoje usluge.
Ako neko želi/ima vremena promovirati svoje mastering usluge na sličan način kao ja, neka mi se javi na pm , pa čemo to organizirati.
Isto važi i za tebe Alek, ako imaš ideju kako bi to organizirao i kontaktirat češ više studia (stranih i domačih) koje se time bave, pa da taj kontest ima malo veču težinu - ja sam absolutno za, i pomoči ču koliko možem.

Pitanje je sad ako radiš kontest, da li če biti "mastering" studiji zainteresirani davati "nagrade" džaba. Bolji studiji su puno zauzeti za više tjedana unaprijed i ne trebaju dodatne "reklame", i sada je još "sezona".

Ako sam iskren ,dosad ni jedan posao nisam dobio od svoje "promocije" na Rumskom za koju sam potrošio prilično vremena. Ili nisam dovoljno dobro napravio , ili to jednostavno čita/zanima premalo ljudi.

Quote:
Da malo sačekamo pa ćemo videti da li ovo može ovako. Ako se utvrdi da to nije izvodljivo
potražićemo neku drugu alternativu, ali dajmo malo vremena ljudima da na ovo reaguju.
Ja još uvijek ne razumem "kako" si to mislio , iako sam pročitao tvoje postove par puta. Ajde objasni detaljnjije.

Pozdrav,

Gregor

- Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989]

Earresistible Mastering Website
Earresistible Mastering MySpace
gregor z is offline   Reply With Quote