Quote:
Valjda će master majstori ovo da vide pa da mi jave njihove cene i da se sa nekim oko ovoga dogovorim
u sledeći par dana i čim se to gradivo utvrdi javljam ovde.
|
Moje cene su na mom websitu i nisu nikakva tajna. Dealove radim samo sa izdavačima/promocijskim agencijama ili sa ljudima koji rade kod mene godinama. Ako te nešto specifično zanima javi se na pm ili mail.
Quote:
Ipak bi bilo mnogo bolje da za ovakav contest sa ovakvim nagradama to bude odradjeno
pod RUMSKOM KAPOM gde bi i contest bio rumski, žiri rumski, propagandni audio-video za ovo
rumski, tada bi ovo zaista imalo težinu.
|
Pa mislim , da sam ja nešto slično napravio odmah , kad sam postao moderator Mastering sekcije. Svako iz Rumskog mogao mi poslati material i kritizirati/hvaliti završeni posao - a za nagradu je dobio free mastering te pjesme. Poslednju pjesmu na koju nisam dobio feedback od mixera/producenta, ču danas staviti na server ,pa da bude priča završena.
Mislim da se mi ne treba ponovo "dokazivati", a imam i previše plačenog posla trenutačno.
Istina je da nisam pozvao ostalih , koji se bave masteringom na ovim prostorima, da naprave nešto slično, i prezentiraju svoje usluge.
Ako neko želi/ima vremena promovirati svoje mastering usluge na sličan način kao ja, neka mi se javi na pm , pa čemo to organizirati.
Isto važi i za tebe Alek, ako imaš ideju kako bi to organizirao i kontaktirat češ više studia (stranih i domačih) koje se time bave, pa da taj kontest ima malo veču težinu - ja sam absolutno za, i pomoči ču koliko možem.
Pitanje je sad ako radiš kontest, da li če biti "mastering" studiji zainteresirani davati "nagrade" džaba. Bolji studiji su puno zauzeti za više tjedana unaprijed i ne trebaju dodatne "reklame", i sada je još "sezona".
Ako sam iskren ,dosad ni jedan posao nisam dobio od svoje "promocije" na Rumskom za koju sam potrošio prilično vremena. Ili nisam dovoljno dobro napravio , ili to jednostavno čita/zanima premalo ljudi.
Quote:
Da malo sačekamo pa ćemo videti da li ovo može ovako. Ako se utvrdi da to nije izvodljivo
potražićemo neku drugu alternativu, ali dajmo malo vremena ljudima da na ovo reaguju.
|
Ja još uvijek ne razumem "kako" si to mislio , iako sam pročitao tvoje postove par puta. Ajde objasni detaljnjije.
Pozdrav,
Gregor