View Single Post
Old 08-11-2010, 08:06 PM   #9
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Mo?da osvojte mastering za d?...

Quote:
Originally Posted by alek019 View Post
Za?to li ti silicone ovako replicira?

Ako je ovako ne?to i bilo, to je za svaku pohvalu ali ne vidim razlog ?to bi smetalo ponovo (osim mo?da ?to ja to napisah, al ajde).

Ono ?to ja napisah za iole ... znači da ?elim najasnije rečeno dati posao nekom od vas koji bih ja platio. Taj nazovimo ga contest bi bar po inicijalnoj mojoj nameri bio ne moj nego zvanično contest ovog sajta, foruma...i tu nema nikakvog govora o dokazivanju master majstora pa ni mom (gde to pročita, ?ivo me zanima i gde nadje i jednu
rečenicu koja bi bila uvredljiva za vas (čitaj tebe)). To ?to sam napisao da bih volio da mi neko da ni?e cene (napisah da ne zvekeće, u ?aljivom smislu a ne u pogrdnom - stalno se nekako ne razumemo) od standardnih je iz jednog prostog razloga ?to bi ovo bilo čisto nazovimo ga i sponzorisanje pa to u svakom poslu kada su namere takve (humanitarne,obrazovne, dobronamerene...) tako ide. Čak je sve ostalo u jednom ?aljivom ali i ozbiljnom tonu napisano i
prisutan je i poziv da se neko jo? uključi u sve ovo (ako ima vremena i volje).

Gde to ja ovde zatra?ih mastering za sebe d?abe od nekog od vas?
Pa?ljivo pročitaj ?ta ja napisah ovde.

Za Easy.... pravac google pa kako ti ka?e? stisni zube i preslu?aj, ?ta drugo da ti ka?em.

Od Gregora ja očekujem da će mi čovek neku svoju ponudu za ovo dati, bar iz ranijih komunikacija koje imah sa njim mislim da će čovek ovo ?to napisah ispravno razumeti. Verovatno će mo?da i Everlast dati svoju cenu, a trebalo bi da bar tih ponuda bude vi?e pa ću se već za neku
odlučiti.

?ta je to ?to je toliko nesimpatično u tome ?to nekada na ovom forumu pi?em pa nekako uvek simtomatično smeta?
Ne smeta nista, naravno... Volim da unesem dozu cinizma uvek, i smatram da je ovde bila potrebna Sto se tiche Easy listening, nemoj verovati u sve sto procitas na internetu, pogotovo kad neko da ovakvu debilnu definiciju... Elem, eto, nemam nista protiv tvoje chasne namere u vezi svega ovoga (iskreno)... Nek daju svoju cenu master majstori i bice super.... A mozes ih i na PM kontaktirati...
P.s. pisana rech je nezahvalna, dobije sve puno ozbiljniji karakter nego sto jeste...
silicon science is offline   Reply With Quote