View Single Post
Old 05-11-2010, 04:59 PM   #2
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Kakav je Presonus?

U cenovnom rangu u kom se nalazi je sigurno u prvih 2-3 u klasi...!
Ono sto se meni svidja kod njih je sto su uredjaji veoma kvalitetno napravljeni ,iako je "made in PRC"... Potenciometri, konektori, sve nekako deluje robusno, i "tesko ide"! Dakle nema labavih,lomljivih,plaja delova, bar spolja tako deluje...

Nekolicina mojih prijatelja je ponabavljala sto interfejse,sto neke studio kontrole,preampe,itd, imaju sad i ove nove dig-mixete,probao sam i radi do yaya i koliko znam - ljudi su uglavnom zadovoljni, cak i iznad ocekivanog za odnos placeno/dobijeno...
Nisam cuo za vece probleme sa driverima,instalacijama itd... Imaju ok podrsku na sajtu... Imaju i odlicne X-max preampe, bas je jedan kolega, ima ga i ovde po forumu "dopunio" konnekt 48 sa 8-kanalnim D8 ili tako nesto preampom i covek je zadovoljan. Ne znam da li bas ti preampi idu na ovo sto pominjes... Super su za live, headrooma do yaya, sve svira...

Dakle samo vidi ima li jos sta za do 300-tinak ojra i to je to. Ima mozda koji M-audio, moze se to pogledati eventualno, mada, kazem, Presonus mi deluje mnogo bolje i kvalitetnije...

Poz'

Last edited by Bockie; 05-11-2010 at 05:04 PM.
Bockie is offline   Reply With Quote