View Single Post
Old 01-11-2010, 10:23 AM   #6
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Default Re: Povezivanje zvucne i monitora pomoc!

Pa jeste i to je tacno ali sdruge strane moras da znas da ozbiljan controler i dosta kosta.. Ovo sto pricas nekada sam i ja koristio ali nisam bio zadovoljan, jer kartu ces menjati a kontroler ti ostaje koji ako nije kvalitetan vremenom propada, pocinje da krci sl. I onda dolazis u situaciju ponovo da ga menjas ili da uradis kako sam vec i naveo , da kupis kartu koja ima u sebi monitoring

To pricamo sve u slucaju te neke jeftine varijante ali opet moze da se postavi pitanje sta je to jeftino??? Jer danas vec za 100 i kusur eura mozes uzeti kartu koja ima sve na sebi i externa je, a za malo vise vec i veci izbor istih

Hocu da kazem da nisam siguran koliko je isplativa i dobra ova kombinacija a opet imajuci u vidu i cenu uredjaja..

Bez obzira da li ste pocetnik ili napredniji ili pak profesionalac uvek mislite na onu staru "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari" .. Na kraju ipak dodjete do tog zakljucka

Dakle u svakom slucaju a misleci i na ulozeni novac mislim da je bolja varijanta "all in one"