View Single Post
Old 27-10-2010, 08:24 PM   #1
jimitom
Junior Member

jimitom's Avatar

Smile Re: Prva zvučna karta - pomoć i savjeti

Quote:
Originally Posted by Filip_ View Post
Nisi pomenuo cenovni rang, ali M-Audio Firewire Solo kosta oko 200 evra.

TC Electronic
Destkop Konnekt 6 . A cuh kod ortaka M-Audio Profire 610. Jako, jako dobro zvuci (mada je 100-inak evra skuplja). Te dve u tvom pitanju nisam ni cuo niti ih znam posebno, pa ne mogu da ih komentarisem, mada mislim da su predposlednja generacija, pa ostaje pitanje podrske za Win7, posto su izasle u doba Viste.

P.S. - Obe kartice su novije generacije tako da sa pravim drajverima lepo rade na Win7 sistemima. Jedino sto ProFire 610 mozda ima i previse ulaza za tvoje potrebe.

Pozz
Moram reći da mi se jako dopada ovaj TC Electronic Destkop Konnekt 6. Čini se kao dobar value for money. Da li ga ti posjeduje?, mo?e? li reći koliko si zadovoljan sa njime, ozbiljno sada razmatram o kupovini njega. Osim ?to se čini kao puno suvremenije rje?enje od one dvije kartice koje sam isprva naveo, po tehničkim karakteristikama mi se također čini kao odlična spravica koja bi mogla sasvim lijepo da zadovolji moje potrebe. Da li si imao ikakvih problema sa firewire konekcijom i da li radi preko obične PCI firewire kartice? Na kojim windowsima radi? (ako ga ima?)? Hvala, pozdrav..
jimitom is offline   Reply With Quote