View Single Post
Old 26-10-2010, 09:01 PM   #2
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Acid 7 DAW from Sony - misljenje?

Quote:
Originally Posted by Filip_ View Post
Interesuje me vase misljenje o Acid-u 7. Sony ih je u potpunosti preuzeo, pa je dao svoj potpis i na kutiji.

Recimo uporediti kvalitet zvuka na njemu danas u odnosu na Ableton Live ili Cubase, koliko je losiji Acid, ako ste ga probali?

P.S. - Ja ga nisam jos probao, a veliki sam bio ljubitelj prvih verzija Acid-a.
Ako ti se nacin rada u njemu svidja i dopada ti se kako radi onda ga koristi...

Ja sam radio dosta u njemu pre, tacnije prva dva albuma koja sam smiksao sam smiksao u njemu, i dan danas ga koristim za neke operacije sa loopovima i semplovima, ali danas ni u ludilu ne bih mogao da snimam i miksam u njemu, ali to sam samo ja.

Verujem, a mislim da ce se i vecina sloziti, da program kao program ne utice uopste na zvuk u odnosu na ljudski faktor, a ako si ti u Acid-u najproduktivniji onda je program odlican, za tvoje potrebe.

Ja nisam koristio Acid za MIDI recimo dugo, bas me zanima kakva mu je podrska za midi sad, pre je bila pusti me da vrisnem.

Inace ja sada radim sa Acid 6-icom, a najduze sam se vremenski zadrzio na 5ici, mada 4-orka je bila ultra stabilna. 7icu sam probao i nisam se navikao...Ja uvek tako taman se naviknem na nesto i izadje nova verzija

Last edited by Jan; 26-10-2010 at 09:03 PM.
Jan is offline   Reply With Quote