Quote:
Originally Posted by Arthur
ko ?to rekoh, ako ima već radnog iskustva nekog, zna ?ta je pojačalo a ?ta zvučnik i čemu slu?i hajhet na bubnju, i pritom je prijatan i adaptibilan radnoj atmosferi, i najbitnije od svega SAM SE JAVI I POKA?E INTERESOVANJE, mislim da bi mu dao ?ansu. Evo, koliko dugo već postoji ovaj forum , a muzzy je član od 2003će (dakle du?e nego ja), i koliko je puta pitao nekog da li mo?e da ?egrtuje u studiju i asistira? Ja od nove godine imam aktuelan oglas za asistente, i koliko vidim, muzzy se dole jo? nije pojavio, iako je preko PM imao neke korespodencije samnom, koliko mi se čini, ne preterano produktivne.
|
Za tvoj oglas zaista ne znam i osim sto je nase dopisivanje preko PM-a ostalo na tome da poslusas onu poslednju pesmu koju sam napravio i kratkoj diskusiji oko SAE-a. Pokusao sam da nadjem taj tred u "razno" o kome si pricao ne vidim ga ali mi veruj da bolje sviram i aranziram nego sto se snalazim sa saerchom po forumu. Ne znam koja bi mi bolja referenca bila od onoga sto kacim ovde ili drzim na myspace-u jer drugo nemam.
Oko toga sta je ko uradio do 26. ok, dobro si se snasao i skontao sta zelis tacno. I ja sam mislio da ce mi celo biti karijera, svirao sam i na Kolarcu 3 puta, osvojio 2 prve nagrade na repubickim takmicenjima, saradjivao sa Darinkom Matic Marovic, pisao kompoziciju koja se izvela sa akdemskim odsekom, svirao u Akademiji nauka, bio prvo celo sve 4 godine na faxu itd. i sta sad? Sve to je izgubilo neki smisao meni i za mnoge stvari sam ja kriv ali sam dobrih 6 godina uporedo ucio o produkciji a ne radu u studiju i to znanje mi fali.
I ako nisam bio dovoljno jasan u nasem dopisivanju, da jako bih voleo da kod tebe radim kao segrt i za dz ako treba jer sam vec nekoliko puta rekao da sam impresioniran tvojim radovima i projektima. Za sebe smatram da imam dovoljno ideja i da sam za sve ove godine shvatio kako nesto treba da zvuci (aranzmanski) te mislim da bih se u tome jako dobro snasao. E sad, do prilike treba doci... ili pomognite ako bilo ko misli da ono sto radim ima smisla (ponavljam, sve sto sam radio imam online te svako moze da poslusa i kaze sta misli) ili recite "decko jbg. nisi ti za to".