View Single Post
Old 10-10-2010, 02:03 PM   #113
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: ?kolovanje za ton

Quote:
Originally Posted by SomiKnight View Post
Ispada po vasoj prici da je nemoguce zavrsiti skolu i zaposliti se? E pa muzzy sta ces, moraces u taksiste .
Rekao bih da uop?te nisi shvatio moju priču o taksistima. Ja sam lepo rekao da je posao snimatelja isto ?to i posao taksiste. U moje vreme se to zvalo "metafora"

I niko ovde nije rekao da je ?kola lo?a ili nepo?eljna. I ja poput Muzzyja smatram da je ?kola zgodna za sticanje kontakata (to su uglavnom ?kole sa multimedijalnim programima, pa ima tu i nekih koji se lo?e na re?iju ili kameru ili ?tatijaznam). Mo?e već u ?koli da počne da se pravi neka multimedijalna ekipa.

Radi se samo o tome da ?kola nije nu?na za bavljenje snimateljskim poslom. Ko ima pare i voli - nek upisuje, ali neka ne očekuje da će sa diplomom bilo koje ?kole za snimatelje lak?e doći do posla. Moj jako dobar drugar je zavr?io jedan od pomenutih intenzivnih kurseva u Torontu. Iza?lo ga nekih 12.000 kanadskih dolarskih kupona. Sad radi kao digitalni arhiver u nekoj softverskoj firmi (dnevni backup podataka na DAT trake i takve stvari).

I da, DaBear je potpuno u pravu - godine starosti su jako va?na stavka. I to sam Muzzyju već napisao u jednoj privatnoj prepisci, pa evo sad ka?em i javno. A ljudi imaju pravo da veruju ili ne, njihova stvar.

Pozdrav,

Vasa