View Single Post
Old 10-10-2010, 01:40 PM   #112
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: ?kolovanje za ton

Quote:
Originally Posted by SomiKnight View Post
Ja bi razumeo da on ima 62 godine pa da vi pricate ovako, ali sa 26, stvarno mi nije jasno...

Meni sve ovo vise pocinje da lici na pricu likova koji rade taj slican posao, i zive od toga, i sada kad neko drugi hoce da radi to isto oni kazu kako je to nemoguce.
Aman ljudi kako mozete nekoj mladoj osobi da preporucujete da se bavi NICIM u zivotu radije nego da pokusa da se bavi NECIM sto voli, sta da radi muzzy, da se ko kinezi baca sa sprata zgrade ako ne upise skolu ili padne godinu, ne razumem.
Iskustvo mi kaze da ako je nekom stvarno stalo, nece mnogo slusati savete nego ce da uradi po svome... tako da ja ne vidim nikakve lose ili skrivene namere u DaBearovom i Arthurovom poslu. Makar i hteli da "uklanjaju" potencijalnu konkurenciju, nemaju takvu moc. Uporan covek ce isterati sta je naumio bez obzira sta okolina savetuje... zato nema potrebe da ih kritikujes zato sto tako pricaju, imaju pravo na to. Niko ne zna sta ce MUzzy uraditi sa ovim stvarima u zivotu, i tvoja "podrska" nije dovoljna da on uspe... kada bude u problemima, sa forumskom "podrskom" moze da obrise znas vec sta... ... pri tom imaj u vidu da "podrzavas" coveka da potrosi pare (preko svega ostalog) za nesto, za sta ce mozda da prica za par godina da je pogresio... i, sta smo onda uradili?

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote