Quote:
Originally Posted by SomiKnight
Ja bi razumeo da on ima 62 godine pa da vi pricate ovako, ali sa 26, stvarno mi nije jasno...
Meni sve ovo vise pocinje da lici na pricu likova koji rade taj slican posao, i zive od toga, i sada kad neko drugi hoce da radi to isto oni kazu kako je to nemoguce.
Aman ljudi kako mozete nekoj mladoj osobi da preporucujete da se bavi NICIM u zivotu radije nego da pokusa da se bavi NECIM sto voli, sta da radi muzzy, da se ko kinezi baca sa sprata zgrade ako ne upise skolu ili padne godinu, ne razumem.
|
nije ta prica....a nije ni nemoguce, samo sto bi sa 26 godina VEC trebao da zna dosta vise o tome. Znaci nije se interesovao od malena.
Ja sam na primer vec svirao sa bendovima pred kraj osnovne skole, 7-8 razred (!)...igranke itd. do 23 godine (kad sam otisao u London) sam svirao brdo zivih svirki, bili smo cak i na hipodromu pred 30.000 kad je svirao Iron Maiden i Dugme ranih 80-ih...
sa 17 godina smo vec chmarali sa elektronikom i imali 8 track demo studio i radili stotine demo snimaka raznim bendovima...pa smo posle sklepali 3 racka modula i MC4 i zaredjali po beogradskim studijima da programiramo svima po redu na preko 20 albuma...pa nasi projekti (2 albuma, 2 singla) tv nastupi, pa rad po studijima kao snimatelj,...itd itd..i sve to do 23 godine.
i tad smo mislili da sve znamo (pose tolikog "ikustva"), otisli u London i shvatili da je sve to nista i da treba ponovo krenuti odpocetka. Ali bilo je lakse zbog sve te rutine koju am preturio preko glave..
Zato mislim da je kasno...po menu - ukoliko postoji neki unutrasnji talenat ili jaka zelja da se covek bavi necim - to se ispolji vrlo rano. Sa 26 je kasno...
Dok zavrsi 2 godine, bice 28, OPET nema realno iskustvo rada sa ljudima, (brzo) resavanje problema, to se ne uci u skoli...dok se malo uhoda, AKO i nadje neki posao - eto leto 30-eto !! Trebao je vec da se ozeni, pa deca...inace prodje voz!
E onda pocinju drugi problem, manje vremena za sve ostalo itd itd...