View Single Post
Old 04-10-2010, 08:46 AM   #13
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Oprema za Industrial, EBM i Dark Electro muzički ?anr

Quote:
Originally Posted by TekTonic View Post
za industrial moras da koristis iskljucivo kineske zvucnike. microlab solo-2 ti je najbolji izbor, ja ih imam i odlicni su.
mikrofon ti je svejedno koji uzimas, najbolje neki genius, ionako ce da glas ide kroz distorziju/chorus/delay i ofkors pitch shifter, pa bih ti pre preporucio da kupis univerzalni industrial vokalni procesor boss se-70 (kod nas je nerealno skup, pa gledaj da uzmes preko, ovde je oko 200 evra kada se pojavi na forumu, a realna cena mu je oko 120, inace fatboy slim iz prodigija ga je koristio za sve efekte, pa sad svi misle da je taj efekat bogznakakav vintage) imas i stariji, se-50, ali on ima digitalnu distorziju i mnogo slabiji pitch shifter. taj procesor koriste sve najbolje indastrijal grupe: suicide commando, hocico i magazin
nadam se da sam ti pomog'o
Taman kad mi dosadi Rusmki forum, desi se ovakav post
Ako vec zelis da dajes savete, onda maaalo razmisli sta ces napisati itd... Prvo, ne postoji "Industrial" univerzalna oprema, i ako nekom savetujes da nesto kupuje "napolju", onda se barem malo raspitaj kako to ide i koliko ce na kraju kostati...
A sto se tice teme, Neuron, saberi koliko novaca bi ulozio pa ce ces dobiti valjani savet...

Last edited by silicon science; 04-10-2010 at 08:55 AM.
silicon science is offline   Reply With Quote