Quote:
Originally Posted by TekTonic
za industrial moras da koristis iskljucivo kineske zvucnike. microlab solo-2 ti je najbolji izbor, ja ih imam i odlicni su.
mikrofon ti je svejedno koji uzimas, najbolje neki genius, ionako ce da glas ide kroz distorziju/chorus/delay i ofkors pitch shifter, pa bih ti pre preporucio da kupis univerzalni industrial vokalni procesor boss se-70 (kod nas je nerealno skup, pa gledaj da uzmes preko, ovde je oko 200 evra kada se pojavi na forumu, a realna cena mu je oko 120, inace fatboy slim iz prodigija ga je koristio za sve efekte, pa sad svi misle da je taj efekat bogznakakav vintage) imas i stariji, se-50, ali on ima digitalnu distorziju i mnogo slabiji pitch shifter. taj procesor koriste sve najbolje indastrijal grupe: suicide commando, hocico i magazin
nadam se da sam ti pomog'o
|
Taman kad mi dosadi Rusmki forum, desi se ovakav post

Ako vec zelis da dajes savete, onda maaalo razmisli sta ces napisati itd... Prvo, ne postoji "Industrial" univerzalna oprema, i ako nekom savetujes da nesto kupuje "napolju", onda se barem malo raspitaj kako to ide i koliko ce na kraju kostati...
A sto se tice teme, Neuron, saberi koliko novaca bi ulozio pa ce ces dobiti valjani savet...