View Single Post
Old 03-10-2010, 03:32 PM   #9
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: neverovatan podatak !!

Quote:
Originally Posted by diviner View Post
Sve je to tacno, ali ti ovdje mjesas aspekt iliti pogled od strane konzumera/potrosaca, i producenta/proizvodjaca, i sa trece strane umjetnicko vrijednovanje nekog djela, kako ti kazes kreativnost (bilo da je to slika, pjesma, video itd itd).
Zapravo nisam pričao o toj vrsti kreativnosti. Pričao sam o tome kako u skučenim okvirima moraš da se trudiš da izvučeš maksimum iz onoga čime raspolažeš, a da bi to postigao moraš da uposliš maksimum svojih mentalnih sposobnosti.

I do sad a i nadalje, kad god me neko pita: "šta da kupim" moj odgovor je: "kupi ono za šta ovog trenutka imaš pare i nauči da radiš sa tim".

Quote:
Originally Posted by diviner View Post
No dobro, nasoj generaciji , sa ovog aspekta stvari izgledaju sive ili crne, jer ili necemo ili nismo u mogucnosti da se prilagodimo uslovima. Vidjecemo kako ce se mladji narastaji snaci i sta ce postici u tom pogledu...
Pa ja rekoh da ih ne smatram ni belim ni sivim ni crnim, stvari su prosto takve kakve jesu. Kao što kaže ovaj lik iz Dejovog linka: "Is it good or bad?" And the answer is: "Yes!"

@Znak:
Meni je, bar za ovaj forum, značajna ona priča koja počinje na 54:15
U muzičkostudijskom poslu snimatelj i producent dele ulogu "agenta". I sve što iz toga sledi.

Pozdrav,

Vasa

P.S. Kad bih negde sreo ovog lika prvo bih ga izljubio, a onda bi mu zavalio šamarčinu što mi krade ideje Postoji još jedan kome bi uradio isto i iz istog razloga. Zove se Andrew Keen. Pored svog silnog čmaranja po Internetu, saznao sam za lika tek pre tri dana čitajući obične papirne novine.

P.P.S.
Quote:
Originally Posted by Znak View Post
Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Takodje - neko kao Dawid Bowie danas NE BI PROSAO !! Mentalitet publike (koja bi trebala da ga "katapultira") se promenio !!
Da se kladimo?
Znače, brate slatki, upade u podubok logički bunar Jel' da te vadimo ili ti je dobro dole?

Last edited by awacs; 03-10-2010 at 03:39 PM. Reason: P.P.S.
awacs is offline   Reply With Quote