View Single Post
Old 30-09-2010, 11:39 PM   #17
kejkz
banned

Default Re: Koji OS X spasavajte???

Vidim da me zvaste, video sam tred juce, ali nisam mogao nista pametno odgovoriti na njega. Razlog je jednostavan: ne bavim se ja vise nadrilekarstvom, presao sam jos pre skoro tri godine u strejtere, to moze odgovoriti jedino diviner ili neko ko je u tome vise od mene. Od kada sam poceo raditi sa softverom nemam vise vremena za OSX hakeraje, slobodno vreme koristim samo za muziku i druzenje.
Kod Artura sam instalirao tada vec ne toliko svezi 10.4.11 i to je bila poslednja verzija koju sam ikada probao na PC-u. Dobro, lazem, instalirao sam leoprard jednom od ljudi iz Artista, Aci, i to vise puta, 10.5.2. Radio je odlicno... dok nije pukao.
Probaj ti to, ali znaj da je jedimo OSX na Meku ono prava stvar. I na ruDAW-u, posto se diviner oko toga izuzetno trudi! Sve drugo je zajebancija. Ne u smislu da nece raditi, hoce, ali se spremi da izgubis prilicno vremena i osedis pomalo. Secam se pre pet godina kada sam instalirao prvi put OSX na moj stari PC (bog da mu dusu prosti, izdahnuo je pre nekoliko meseci) nista nije radilo, ni grafika, ni mreza, samo go sistem i to u safe modu. I onda je krenulo da se kotrlja... danas generalno sve radi, cak se moze updateovati sistem kao na pravom meku, i sve je to fino i krasno... ali vise nije zanimljivo, barem meni
Pozdrav