View Single Post
Old 30-09-2010, 02:57 PM   #87
BaSSic
Junior Member

BaSSic's Avatar

Default Re: Akademija besplatno za bendove

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
arthure, koliko kapiram, svi ti ljudi (tvoji klijenti) placaju (licno) tebe a ne (samo) tvoj studio, da bi sve to imali.

Ovde se nudi (samo) besplatno studio, sa nekom minimalnom tehnickom podrskom, najverovatnije pocetnika u poslu, te ne vidim zasto bi to ikoga, ko svoj posao radi profesionalno (za novce), i ima zadovljne klijente, to ugrozavalo.

Studio i oprema koju posedujes, su neki tvoji uslovi za rad, mogucnost da budes samostalan... A ne svrha ili smisao.

Ukljucivao sam se u pricu najvise zato sto je ovo o cemu diskutujemo samo dalja nadgradnja "demokratije" i "preteranih" mogucnosti za svakoga... Sto vodi daljem rasplinjavanju price, koja je verovatno i bila previse "gusta" svih ovih godina... Tako da bi ovo sto sledi trebalo biti neka normala... Na koju nisu jos svi navikli...

Definitivno snimatelj ili ... Ako smem... Producent .... Postaje polako posao kao i svaki drugi .... Bez nekih jakih razloga za preterane ambicije...

Pozdrav

bogi

+1

ja i dalje mislim da ovakva stvar ne moze nikome da naskodi, nego upravo da pomogne stvaranju ozbiljnijeg muzickog okruzenja.