View Single Post
Old 30-09-2010, 12:57 AM   #80
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Akademija besplatno za bendove

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
opet se teme rasplinjavaju i sl. al ajd da odgovorim na ?ta sam zapamtio

- LogicMan

Ili si bezobrazan ili samo lenj ili i jedno i drugo. Ali nisi čitao moju detaljno obrazlo?enu bojazan za?to mislim da ovakav potez ?kole nije dobar. Čim postavlja? pitanja na koje je već dat odgovor. A pitanje na koje nisam jo? odgovorio je : da, bio sam na BK, video sam ?ta se tamo de?ava, i pobego glavom bez obzira. Takođe, dobijao sam snimke bendova koji su oti?li tamo iz tih namera, i koje sam posle poku?avao da spasem. Da, jeste to meni donelo ne?to novca, ali rezultat je i dalje bio jako blizu piti od govana. ?to jednostavno u globalu nije dobro. Ni za mene, ni za ?kolu, a ponajmanje za bend.

odgovor i za sve ostale : GOMILA LO?IH SNIMAKA KOJE BENDOVI NE UMEJU DA IDENTIFIKUJU KAO LO?E JER IH ZABOLE VI?E ZA SVOJ D?EP NEGO ZA KVALITET, JE POGUBAN PO OP?TI KRITERIJUM RADA NA TOM TR?I?TU. JEDINO LEGITIMNO JE PO MENI OVO, AKO JE ISKLJUČIVO U DEMO I PROMO SVRHE, BEZ DA BENDOVI IMAJU PRAVO DA TO OBJAVLJUJU KAO LEGITIMNA IZDANJA, KAO ?TO TO VEĆ SAE I RADI.

I ne sla?em se da je propast jednog načina zarađivanja za izdanje opravdan razlog da ona sad postanu besplatna i za proizvodnju. Snađite se ljudi, kod mene u studiju jo? uvek ima onih koji su na?li način da im se to isplati. A Like i Share im upravo u tome poma?u. Nemojmo samo kukati i pričati kako je nekad bilo bolje, nego vidimo gde je ova ča?a polupuna. To je ujedno i odgovor na Habićevo pitanje. A ne da je ovo samo po sebi ovako sve do jaja. Samo tra?i kreativnosti i kvalitetnog rada. I flexibilnosti u pristupu.
Čak mi je i ta MTS priča skroz razumna, jer svi dobijaju. Samo kad bi oni uvideli krajnji potencijal tog tr?i?ta, lak?e bi se disalo.

Cika Arthure - 100% si u pravu...
A logicman je izgleda reinkarnirani Google...
Bilo mi cudno da neko dize rep posle 10 postova, ali sam namirisao taj "aranzman"...

Bockie is offline   Reply With Quote