View Single Post
Old 29-09-2010, 10:01 AM   #9
Goran
Stara Rumski Elita 2003.

Goran's Avatar

Default Re: Macbook pro-logic 9-mainstage

Quote:
Originally Posted by Bitch View Post

....mislim da jedino kolega Goran Antovic tera PC na live koncertima bez problema. Da ga ne ureknem

pozZ
))) $efe!

Toshiba Sattelite A300 (C2D 2.0 GHz, 3 GB RAM) i M-audio Firewire 410, Win XP SP2, (osim drivera graficke, zvucne i Nuenda na njemu nema nista), nije neki setup (nisam ga birao, "nametnut" je od uprave benda), na nekim koncertima guram multitrackove iz Nuenda 3.2., nisu mali ali nisu ni prezahtjevni sa nekim pluginovima. Do sada ni jedan put (za dvije godine sviranja) nas nije mrko pogledao . U drugoj varijanti koristim Brainspawn Forte (mislim da je 1.6. ili tako nesto), i tu guram dosta Moog Modulara, Minimoogova, FM7, Discovery, nesto iz Kontakta. Sve na bufferu 64, trudim se da CPU ne prelazi 40-50% (za svaki slucaj), takodje svaki put bez ijedne greske. Kod Forte-a je super sto ima tzv "Stress Rack" - napravis mu ludilo scenario sa mijenjanjem patcheva svake pola sekunde, triggerovanja po 30-40 nota u sekundi, i to sve u odredjenom vremenskom periodu koji hoces, upalis i gledas kako se ponasa, tj izbaci ti report na kraju o svim parametrima. Nisam jos gurao neke bas velike sample library-e ali cu probati, cisto da vidim dokle ovakav setup sa FW zvucnom moze da izdrzi. BTW, uvijek me privlacio taj RME Multiface II sa ExpressCard-om, vjerujem da se mnogo vise masine moze iskoristiti.
Goran is offline   Reply With Quote