cao vjeko.
moj ti je predlog bas to sto si naveo. imam taj isti model koji si napisao gore (ponovio sam se pre koji mesec) i tu nema greske. Master keyboard (u mom slucaju yamaha s90) Mainstage, MacbookPro i Motu Traveler mk3.
Stabilno, prelako za setovanje (kao decija slagalica - neverovatan GUI, ne moze biti prostije i intuitivnije), nema frke.
Samo uvek predlazem da kuci krenes da isprobas ceo setup, da li sve radi kako valja. Ja vucem i neke vokodere, i recimo Mainstage prepozna mogucu mikrofoniju, i kaze da smanjis gain na mikrofonu.
Predlazem da sve banke nakrkas na interni hard. on je SATA, mani se USB-a, nikad ne znas sta ce da se desi. A ne verujem da ces imati preko 400 giga semplova

napravi selection. Mada, ja imam 400 giga semplova na laptopu

pa sve radi. Nabavio sam i mali Nano Kontrol, milina, izmapiras sve lejere, master bla bla truc, i sve je pod rukom.
A rudaw, imam ga, sve je OK, probao sam i OSX i sve to radi korektno. Ali prosto, istresao sam se za Mac, jer to stvarno ne pravi frku. windoze oce malo da stucnu, zaplave screen.... ne treba mi to na live-u. A nagledao sam se toga dosta, sto kod muzicara, sto kod svetladzija, DJ-a....
....mislim da jedino kolega Goran Antovic tera PC na live koncertima bez problema. Da ga ne ureknem
da me neko pogresno ne shvati - moze sigurno i Mac da stucne, moze da i PC laptop ljudima da radi posao. Naravno da radi. Jedino iz iskustva znam da se to mnoogo redje desava na Macu, nista vise.
sve najbolje stari
pozZ