View Single Post
Old 26-09-2010, 06:01 PM   #3
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Default Re: Macbook pro-logic 9-mainstage

cao vjeko.

moj ti je predlog bas to sto si naveo. imam taj isti model koji si napisao gore (ponovio sam se pre koji mesec) i tu nema greske. Master keyboard (u mom slucaju yamaha s90) Mainstage, MacbookPro i Motu Traveler mk3.

Stabilno, prelako za setovanje (kao decija slagalica - neverovatan GUI, ne moze biti prostije i intuitivnije), nema frke.

Samo uvek predlazem da kuci krenes da isprobas ceo setup, da li sve radi kako valja. Ja vucem i neke vokodere, i recimo Mainstage prepozna mogucu mikrofoniju, i kaze da smanjis gain na mikrofonu.

Predlazem da sve banke nakrkas na interni hard. on je SATA, mani se USB-a, nikad ne znas sta ce da se desi. A ne verujem da ces imati preko 400 giga semplova napravi selection. Mada, ja imam 400 giga semplova na laptopu pa sve radi. Nabavio sam i mali Nano Kontrol, milina, izmapiras sve lejere, master bla bla truc, i sve je pod rukom.

A rudaw, imam ga, sve je OK, probao sam i OSX i sve to radi korektno. Ali prosto, istresao sam se za Mac, jer to stvarno ne pravi frku. windoze oce malo da stucnu, zaplave screen.... ne treba mi to na live-u. A nagledao sam se toga dosta, sto kod muzicara, sto kod svetladzija, DJ-a....

....mislim da jedino kolega Goran Antovic tera PC na live koncertima bez problema. Da ga ne ureknem

da me neko pogresno ne shvati - moze sigurno i Mac da stucne, moze da i PC laptop ljudima da radi posao. Naravno da radi. Jedino iz iskustva znam da se to mnoogo redje desava na Macu, nista vise.

sve najbolje stari
pozZ
Bitch is offline   Reply With Quote