View Single Post
Old 25-09-2010, 05:31 PM   #80
mehunovic
Junior Member

Default Re: Napraviti SABIRNICU

Hehe, pa ja mislim da i pričam o napajanju! U MIC Ultagainu 2200 niti nema mjesta za i?ta drugo mijenjat. Transformator sa 220V na 12 (ili 9, ?ta već koristi unutra), ali bez ?uma, distorzija, itd. Navodno se time ukida potreba za DI boxevima...
A meni su te sprave super, za moje potrebe idealno. Jedino me smeta ba? ?um i to. (ne bi vjerovao Behringerovim equilizerima, recimo, da su precizni za takve obrade signala, i kao ni nekim drugim stvarima. Ali imam Denoisere (2 i 8 kanalne), Magician T1950, Limiter 8 kanalni, Edison stereo image enhancer, Supressor De-esser, Ultrafex Exciter, Composer pro.
Kao ?to vidi?, te sprave su vi?e za igru i učenje nego i?ta drugo. Nema smisla kupovati ne?to skuplje za sebe kući, ali ima smisla smanjiti ?um, distorzije i druge probleme. Ne sla?e? se? Mada si već neko vrijeme razmi?ljam prodati Limiter 8 kanalni i gate 8 kanalni, pa uzeti neku malo konkretniju spravu tipa neki SM pro Audio OC8E, Alto 8 kanalni compressor ili čak Presonus ACP88 (ako bude nekih para, jednom) da se smanji broj aparatura i podigne čak i samo time kvaliteta zvuka. Problem je samo ?to za taj limiter i gate dobijem ako imam sreće 250 eura (ako stvarno imam sreće). A ovo sve drugo ko?ta...