View Single Post
Old 24-09-2010, 02:42 AM   #2
quake2
Banned

Default Re: Napraviti SABIRNICU

Quote:
Originally Posted by mehunovic View Post
Pozdrav,

Pitanje 1.: ta D&R mixeta (imam mogućnost uzeti module sa 6 preampa i 2 noise gatea iz sjedne malo ?e?će D&R) navodno D&R ima problema sa ?umom? Koga kod sam pitao svi to tvrde. Ne znam.
Pitanje 2.: ima li ITKO ovdje iskustva sa ugradnjom exkluzivnijih trafoa u Behringer proizvode? Imam ih podosta i zanima me ta OT-1 opcija, hoće li mi to podići kvalitetu zvuka bez da sve prodajem i kupujem novo (dakle molio bi bez takvih savjeta. )? Naime, studio kojim raspola?em je za moje vlastite potrebe i ne donosi novac, dakle nema ni smisla ulagati u skupe sprave.

Takodjer, dodao bih da je Dragan Gu?van, svojedobni zlatni, srebrni, itd. gitarista Atomskog Skloni?ta iz Pule, godinama u biznisu izrade nevjerojatnih pojačala tipa Vox AC15/30, ali u njegovoj, dorađenoj varijanti koja sve koji su čuli baca u trans. Također, isti je čovjek spreman napraviti (već je radio) sume sa lampama, trafoima, ili kako god. Sve custom, sve po narud?bi. Cijene su realne. Ako sam čuo da tra?i oko 1000 (nisam siguran točno, ali ne vi?e od 1300 eura) za tu svoju verziju nabildanog i dorađenog AC30, relativno je lako izračunati. A čovjek je stvarno vrhunski maher, i na prvom mjestu gitarist, dakle nema gre?ke, zna ?ta radi.
Ugradjivanje ekskluzivnih trafoa u behringera je kao ugradjivanje pezoovog motora u juga,vozis jugo a opravljas pezoa.Ni rekiranje DR-a ne bih savetovao sem u slucaju da to mozes sam sebi da odradis.Onda ces imati jako dobre kanale a i znaces da promenis operacione pojacivace i sve sta treba pa DR nece sustati nista vise od MCI_ja i ostalog hi enda,u suprotnom ces izgubiti puno para i vremena a niko ti ne garantuje da ce sve to da sljaka, pa ti je bolje da kupis nesto drugo.Pozdrav
quake2 is offline   Reply With Quote