Quote:
Originally Posted by boggy
"navrcem"? Trazio si informaciju, informaciju sam ti dao, ukljucujuci i to gde ima da se kupi.... ja (ili bilo ko drugi) se necemo obogatiti od prodaje doticne kartice.... tako da ne moras da brines za to, kartica vise vredi nego sto se danas novaca moze dobiti za nju... ali mi ne treba pa je, eto, ako smem, prodajem.
Inace kartica se vise ne proizvodi, nema je u radnjama odavno, btw.
Ja verujem da ces sam odluciti sta ces kupiti za svoje novce... ma sta, ja ili bilo ko drugi, tebi savetovali.
pozdrav
bogi
p.s. Dobrodosao na Rumski! 
|
Nema? razloga da se ljuti? jer nemam nameru da provociram. Samo se malo bezazleno ?alim a to mo?e? najbolje da zaklju?i? po tome ?to sam ti napisao da sam malo bolje pogledao tu katricu na :
http://www.pcpress.rs/arhiva/tekst.a...5&tekstID=4731
gde je na jednom mestu napisano :
"Da je prvenstvena namena ove kartice kvalitetna reprodukcija zvuka vidi se iz pa?nje koja je posve?ena softveru za pode?avanje zvuka i zvu?nika. Tako su mikser i surround pode?avanja veoma obimna, ali istovremeno veoma laka za razumevanje, pa ne?e biti problem da podesite reprodukciju prema svom ambijentu, ?eljama i setu zvu?nika kojim raspola?ete. Tu je QuickSwitch setovanje za one koji imaju poznate zvu?nike, a na raspolaganju je impozantan broj definisanih vrednosti za mno?tvo modela proizvo?a?a zvu?nika. Zastupljeni su Altec Lansing, Creative, JBL, Harman Kardon, Logitech, Klipsch i mnogi drugi proizvo?a?i sa obiljem modela."
a to je ba? ono ?to i tra?im.
PS Hvala na dobrodo?lici