View Single Post
Old 22-09-2010, 05:20 AM   #182
quake2
Banned

Default Re: Ko je ko na Rumskom

Sve ok,mislio sam da sam ignorisan sa tvoje strane,ali je sigurno ovako uz pricu bolje prevazici neke stvari.Sto se tice izvinjenja,mislim da je najlakse izvinuti se,ali ja se evo jos jednom najiskrenije izvinjavam svima koji su se na neki nacin nasli uvredjeni zbog mojih pisanija,mada.....nekima znam zbog cega se izvinjavam a nekima bogami i nisam bas siguran.Lesi se na primer najiskrenije izvinjavam zbog jedne uvrede davno izrecene.....afekat,desava se nazalost,a koliko sam video Lesha je lafcina pa je to verovatno davno i zaboravio.Deja,Lacky i Oggy su takodje obuhvaceni mojim ?mlakim? izvinjenjem mada ja od njih nikada nisam dobio ni ?mlako? izvinjenje, a sigurno mi najblaze receno nizasta nisu ostali duzni,da ne pocinjemo pricu o tome ?ko je prvi poceo? jer takve price naravno nemaju kraja a arhive koje citate su debelo editovane jos istih dana kada su i pisane od strane bivsih moderatora pa nisu reper ni za sta,ali dobro.Nemam vise sta da dodam a i ne bih da rastezem zvaku,malo sam se umorio od tih stvari.Kada sam imao dobru volju da ispricam i svoju stranu price ovde,nazalost nisam bio u mogucnosti a sada kada mozda i jesam ne bih da evociram losu karmu.Ako mislite da cu da ugrozim forum na bilo koji nacin ja cu to najnormalnije da prihvatim i postujem.Veliki pozdrav svima ako se ne vidimo.
quake2 is offline   Reply With Quote