Thread: amon tobin
View Single Post
Old 20-09-2010, 09:14 AM   #20
kejkz
banned

Default Re: amon tobin

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
To sto ti nije prirastao k srcu ok.. Al reci da je tehnika bez smisla je malo ... hmmm...
Jebi ga, meni kada neko samo slaze semplove i koristi tehniku, a pesme mu ne vode nigde, nisu uzbudljive ili su upravo samo to, tehnika, stvarno nemaju smisla. Slusao sve njegove albume, i evo, do dana danasnjeg, samo se secam jedne jedine pesme, prve na prvom albumu, sve druge izblede vrlo brzo, mada na prvom albumu jeste bilo nekoliko dobrih tema. Mene tehnika moze vrlo zaintrigirati i uzbuditi iz prve, ali cim mi se opusti taj tehnicki nerv, odmah mi opada interesovanje za tako nesto.
Zasto... zato sto su upravo samo to, kolazi ideja nerazradjeni ni u sta smisleno. Barem ja tome ne nalazim nikakav smisao. Sem prvog albuma, na kome je bilo dobrih ideja, sve drugo mu je prilicno bledo.
No, to je samo moje misljenje, za sve druge mogu biti u krivu, ali znam sta volim da slusam, a sta ne. Jer ovo i govorim kao slusalac.
Slicno se osecam i kada slusam beskonacne gitarske soloe ili uopste prikazivanje sviracke tehnike koja se zasniva samo na brzini, nema mi to neke razlike.
Evo sta ja volim, recimo, iz tog perioda kad je i on pocinjao (i sto je, po mom skromnom ukusu i misljenju, ipak bolje)