Thread: amon tobin
View Single Post
Old 19-09-2010, 12:30 PM   #16
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: amon tobin

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
pa jeste..lepo kaze covek. Guzi se, sempluje, programira...i zasto, cemu?
kad je sve to..onako, kako da kazem...bezlicno, chmara se jer se moze...a nema nikakvu "dusu"..pa da bar ima neki groove ili vajb da te oraspolozi ili natera da igras..nego ..bas "chmaranje" - prava rec!
Takvih ima mnogo...ne mogu da prave pravu muziku, niti komercijalnu,,nego samo neke besmislene kolaze zvukova, instrumenata i ambijenta...
sto bi rekli izdr*****e...
Chek, ako prichamo o novom spotu aj onda... ne slazem se u potpunosti ali kapiram zasto takav osecaj ili stav imate... Ja pricam o periodu Supermodified i Out from, out were albuma... Poslusajte pa ce vam biti jasno o chemu pricham...
Btw. ni meni se ovo novo njegovo ne svidja...
Ali ipak DaBear, mi prichamo o Amon Tobinu ovde, a ne o nekom tamo bezveznjakovicu.. Njegov zvuk (iz starijih dana) i te kako ima smisla...
A ako prichamo o smislu i ukusima, meni nemaju smisla ove dechije mtv chart pesmice (koje ti "volis" i potenciras jer se prodaju u zilion primeraka)... Slobodno mogu reci da ta muzika zaglupljuje... Chak i tvrdim da je tako... jbg...
P.S. nije mi namera sad da te uvredim itd (daleko bilo), samo iznosim svoj stav vezan za smisao i ukus...

Last edited by silicon science; 19-09-2010 at 12:36 PM.
silicon science is offline   Reply With Quote