Quote:
Originally Posted by awacs
 Poludeće čovek od saveta  Jane, brate slatki: koliko puta mesečno imaš potrebu za višekanalnim snimanjem? Pa sam izračunaj da li ti se isplati da daš bilo koje pare za kupovinu novog interfejsa ili ti je bolje da ga po potrebi iznajmiš. A da u međuvremenu novce koje imaš uložiš u ono što ti treba svaki dan.
Prvo si rekao da ti je interfejs za višekanalno snimanje "prioritet", a onda kažeš da ti budžet za isti taj interfejs zavisi od toga koliko ti novca ostane posle kupovine monitora  Pa šta je tu ZAISTA prioritet???
Pozdrav,
Vasa
|
Hehe

Ne, monitori stoje ko vrata, to se mora uzme, a prioritet kod izbora zvucne karte mi je da mogu da snimim bubanj, i da bude stabilna, radje nego li kvalitet konvertora itd, a sve to sa ostatkom para...
A definitivno razmisljam i da nabavim jedan ozbiljan DAC kojim cu ta dva kanala slusanja i snimanja da imam u odlicnoj konverziji...
Slazem se za inzjamljivanje, samo ja ne znam od koga mogu da iznajmim ovde u Nisu pokretan interfejs za snimanje, jer da sam onda znao kad smo radili i jos jednom posle toga definitivno bih to uradio :S A i u buduce bih to radio, a onda bih lepo uzeo sebi 9632, kad bih imao varijantu za iznajmljivanje...
A mozda tu upadne i FF400, on se uklapa u budzet, mada nije znantno jevtiniji od 800, a razlika je 200 E...