Re: novi Alen & Heath mixer with FireWire
to je valjda naiscekivaniji "mali" mikser u zadnjih par godina.. svi bruje o tome. A & H su strahovito puno vremena utrosili na razgovaranje sa userima 16kanalnog prethodnika... sto bi trebalo dodati, promjeniti ovo ono. ljudi sa A&H su bili na gearslutzu valjda godinu i po, svracali i chatali..
nemam pojma kako mu zvuce preampi, eq i sabirnica.. al na papiru za sad izgleda impozantno.. kazu da su unaprijedili preampe.. pogotovo mi se svidja verzija sa automatizacijom..
daBear, ja sam isto razmisljao dosta o Audient Zenu otkad je pala cijena... sto se tebi čini , u usporedbi s ovim, cisto po sound kvaliteti ?
nekako imam osjecaj da je Audient ipak klasu iznad neki mid/high end.. ne poznajem bas tu firmu. dok AH ima to nasljedje live mixera.. bez obzira na broj gumbi, opcija i ostalog..
upravo trazim takav manji mikser sa automatizacijom (kao i svi ..). od Tofta sam se potpuno ohladio jer su ljudi oko mene koji su ga imali, samo imali sr*nja. jedino mi jos igra venice320, al nit automatizacije, niti daw kontrole, i samo 4 grupe.. los routing. al dobar sound, probao sam ga. ili nesto staro sto cu restaurirati koa mci400 i sl.
kod Audienta je problem sto nema nikakav EQ. hah idealno bi bilo uz njega nabaciti jedan x-rack sa 8 kanala EQ, da se moze imat total recall...a ostalo sa ITB eq-ima. al to mu opet dodje na sistem od kojih 10 - 15 soma (koje nemam).