View Single Post
Old 09-09-2010, 12:02 PM   #105
kejkz
banned

Default Re: "Non-US rap sucks"

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
A, posle Kejkzovih kratkih i prekoravajućih postova se osjetim i grešan Nadam se da nikog nisam odvratio od bavljenja hip hopom, i da je ,ne daj bože, zaplakao , pa upisao neki kurs za daktilografe ili počeo da radi u supermarketu A želio bih da moja izigravanja mrmota i trošenje struje
možda nekog jednim malecnim djelićem inspirišu da unaprijedi to što radi ili barem upiše neki tečaj
Nije to bilo upuceno tebi, posto si ti svoj stav istakao upravo onim sto pises i onim sto volis i u cemu vidis kvalitet, tako da tvoj stav moze da se gleda i kao pozitivan, i jos posebno preko onoga sto radis, a umes podeliti sa ostalima. Ako neko nesto stvarno voli i radi, njega ne moze odvratiti negativnost, tako da se sa te strane nisi ni mogao uciniti nesto lose. Upuceno je pre svega svima onima koji su odlicni u komentarisanju tudjeg, a slabi u prezentovanju svog. To bi bilo ok da je ovo forum knjizevnih ili filmskih kriticara, ali nije, ovo je forum oko koga se okupljaju muzicari (i onih koji to misle da jesu) i ostalih utvara koje vole prchkati oko zvuka (tu ubrajam sebe, posto muzicar definitivno nisam). Dakle, ako je hiphop kod nas stvarno toliko los kao sto se tvrdi, razmislite koliko je to do vas i vasih tvrdnji, a koliko je u realnosti! Slicno je i za sve druge vrste muzike, ovde ima dosta nostalgicara, a malo prakticara.

Ja licno nisam slusao skoro nista od ovog novijeg repa kod nas, nesto to nije dopiralo do mene, sem teskih Bad Copy izleta koji su mi jedno vreme priredjivali drugari, tako da je meni ovo prilicno novo i sasvim ok. Uvek sam imao samo usputno zanimanje za sve to, ali uvek ima dovoljno toga da covek moze biti inspirisan i dati nesto i od sebe kada cuje druge. Tako bar deluje neciji rad na mene, uvek inspirisuce (ako je dobar, naravno).

Toliko.

Last edited by kejkz; 09-09-2010 at 12:06 PM.
kejkz is offline   Reply With Quote