View Single Post
Old 08-09-2010, 10:49 PM   #9
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: "Non-US rap sucks"

Quote:
Originally Posted by kejkz View Post
Ja sve, ima dobrih, samo nastavite da gurate svoje. A za forumske mrmote, šta vas briga, njih je bilo i biće. Svi su pametni pred svojim monitorom.
Ja sam pametan i pred mojim i pred Peđinim monitorom Samo pred Peđinim, jer on još uvijek ima CRT...LCD me malo zaglupi, jebeš ga Nego mi se čini da je još lakše biti pametan pred mikrofonom...

Inače, što se mene tiče...većinu sam već i ranije preslušao...i da ne bih kenjao - ima dobrog i ima potencijala....ALI i dalje smatram da može to da bude puno bolje prvenstveno što se tiče priče...mada je tema naš hop vs. američki....ameri svakako ne razumiju - tako da koga boli q

Realno, moje mišljenje nije ni bitno...A, posle Kejkzovih kratkih i prekoravajućih postova se osjetim i grešan Nadam se da nikog nisam odvratio od bavljenja hip hopom, i da je ,ne daj bože, zaplakao , pa upisao neki kurs za daktilografe ili počeo da radi u supermarketu A želio bih da moja izigravanja mrmota i trošenje struje
možda nekog jednim malecnim djelićem inspirišu da unaprijedi to što radi ili barem upiše neki tečaj

Sada grešan odlazim ... uzdišem i bacam pikavac
(kadar vlažne Njujorške ulice - Noć - puši se iz šahtova - scena podsjeća na neku od Bruklinskih ulica)

kreće neki tužan bit sa prigušenom trubom...(i da se ko nije usudio da mi prigovori da je previše reverba na trubi :P)

Last edited by balthazaar; 08-09-2010 at 11:19 PM.
balthazaar is offline   Reply With Quote