Quote:
Originally Posted by Komplex
mi vama pokazemo kvalitetan rep vi kazete da je sranje vi nama pokazete nesto, nama je to zastarelo i ne valja kurcu i to je to  necemo tako nikuda stici sve dok ne naucite da prihvatate kvalitet..
|
A, drugar, jesi ti negdje završio neku Višu Kvalitetnu?

Imaš neki sertifikat ili diplomu za "kvalitet"? Sve je to super - ljudi se bave, ljudi se trude...super...svi se mi "bavimo" i "trudimo"...sve je to jako lijepo - al brale, treba li odma da smo "svjetski" i ni manje ni više nego da se poredimo sa amerima? Stavio si neku svoju stvar i proglasio je ovdje svjetskom

Kako si stekao taj kredibilitet ? Ili ti to prosto tako doživljaš - svjetski! Iskreno - to što sam čuo nije loše...ali brate - moraćeš
ovdje na Balkanu još i te kako da se dokažeš i pokažeš - jer nam nisi pokazao ništa što ne radi već mooogo balknaskih repera...imaš ti još do svijeta...prvi skoči pa reci hip hop

nije problem u samom bitu i prodkuciji - već u puno toga što čini jednu rep stvar....Ja sam ti postavo neke stvari za koje kažeš da su "zastarele", e pa namjerno zbog toga da vidiš da je bilo hip hopa i prije današnjih klinaca i njihovih tripova...francusku stvar sam stavio jer sam se sjetio iz filma "la haine"

i daleko od toga da mislim da je to sami domet francuskog repa, ali ti možda možeš nešto da naučiš , a "Stanara" od Sunshine-a sam stavio zbog izvanrednog teksta...doduše beat i flow jesu malo razvučeni - ali ko sluša tekst - čuće

Ne znam - uvijek mi je bio inspirativan taj tekst o tipu koji nema u stanu ništa osim krevet i džuboks i ne diže se upšte jer "gdje će bos ići po parketu?" Ne zna ni koji je sprat - totalno je van svega... Posle dugog leškarenja izlazi u novi svijet i zatiče ga sve što ga zatiče - nije on ljut , ni ozlojeđen na sistem zbog svoje gorke sudbe... - već kaže - smejem se dok ležim u kombinezonu - jer sam opet.....u svom fazonu

Izvanredan tekst koji dotiče puno toga...al baš je je u tome dobar što nije dirketan - dža bu...već puno suptilnije i po meni umjetnički dublje daje jednu kritku...tekst kao tekst mi je bolji i od puno američkog repa...eto da ne ispadne da sam ja od onih kojima je sve tuđe bolje i ljepše....i baš bih volio ako ovuda šunja neko ko je imao veze sa Sunshine-om , jer su stvarno radili nešto izvanredno i na mene ostavili veliki trag...
http://www.youtube.com/watch?v=U9nYdiVIia8
ako nekom treba skinuti kapu što se tiče repa i inovativnosti to su oni....sve im je bilo na mjestu...odlični tekstovi...originalni bitovi...potpuno njihov stil...i priča i muzika...nego, ti druže, Komplex, promotri malo jesi li ti u stanju da uočiš kvaliet....Ako bi mi neki stranac tražio da mu pustim neki presjak urbane muzike kod nas - jedan od primarnih predstavnika bi bio taj Sunshine...vjeruj mi da sam čuo skoro sve iole značajnije u tom dijelu muzike kod nas...i posle svega sam se vratio na njih...i nadam se da će mnogi doći do tog zaključka da taj bend dobije više poštovanja nego što ga sad ima kod nas i da klinci nauče kako se radilo u to doba- i savremeno i originalno....